Tillerson’a büyük şok!

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, temaslarda bulunmak için geldiği Lübnan'daki başkanlık sarayında hiç beklemediği bir şokla karşılaştı. Lübnanlı mevkidaşı Tillerson'ı karşılamadı, ABD'li bakan dakikalarca Lübnan Devlet Başkanı Avn ile görüşmeyi beklerken tek başına oturdu.

GİRİŞ 15.02.2018 14:55 GÜNCELLEME 15.02.2018 17:34
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye ziyareti öncesi temaslarda bulunmak için gittiği Lübnan’da büyük bir şok yaşadı. 

Lübnanlı mevkidaşı Gebran Bassil tarafından karşılanmayan Tillerson, başkanlık sarayında tek başına oturarak Lübnan Devlet Başkanı Avn’ın odaya gelmesini bekledi. Saraya girişi sırasında karşılanmayan, görüşmenin öncesinde de dakikalarca bekletilen Tillerson’ın yaşadığı zor anlar televizyonkanallarında da canlı yayınlandı.

 


Tillerson'un Aun'u beklediği ve görüşmenin gerçekleştiği odada ABD bayrağı bulunmaması dikkat çekti.

YORUMLAR 130
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Lübnan dik dur eğilme.
    Cevapla
  • Lübnan 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında amerika lübnan'ada el atıp orayı da karıştıracak.bu da karışıklık çıkarmaya bahane olacak demedi demeyin...
    Cevapla
  • filinta 6 yıl önce Şikayet Et
    Şunu da gördükten sonra bence ABD de artık çöküş başlamış, artık ezdikleri ülkeler açıkca tepki koymakta bedelini ödetmek için kıvranmakta.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudlara ABD emretti, plan israille birlikte lübnan'ı işgaldi. Bu plan yakın tarihte dile getirilen bir plan, bu durumda ülkeni işgal etmek isteyenlere nasıl davranırsın? Lübnan doğru yapmış.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Hem türlü oyun oynayıcıdırlar. Hem güç hem sinsilikte üzerlerine yoktur. Ne mertlik vardır ne dürüstlük. Hafife alınmamalı küçümsenmemelidir. Kaybedecek bir 100 yılımız yok artık. Unutmayalım gözümüzde küçültmeyelim şerrin başıdır bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma