Havadayken uçağın tavanı delindi / GALERİ

Amerika'da yolcu uçağının tavandaki paneli delindi. 36 bin feet'te (11 bin metre) tavanı delinen uçakta hava basıncı birden düştü.

Havadayken uçağın tavanı delindi / GALERİ
Havadayken uçağın tavanı delindi / GALERİ
GİRİŞ 03.04.2011 00:21 GÜNCELLEME 03.04.2011 00:21

Taha Dağlı'nın haberi

Amerika'da yolcu uçağının tavandaki paneli delindi. 36 bin feet'te (11 bin metre) tavanı delinen uçakta hava basıncı birden düştü. 118 yolcu büyük panik yaşadı. Uçak acil inişe geçerken, tavandaki delik yolcular tarafından görüntülendi.

Amerika'da Southwest Havayollarına ait Boeng 737 tipi yolcu uçağı, 118 yolcusuyla Phoneix'ten Sacramento'ya gidiyordu. Uçak 36 bin feet'te giderken, birden büyük bir gürültüyle sarsıldı. Gürültünün ardından uçağın tavanındaki panellerden birinin delindiği görüldü. Yolcular büyük panik yaşadı, ağlayanlar, midesi bulananlar, bayılanlar oldu.

36 bin feet'te tavanı delinen uçağın hava basıncı aniden düşmeye başladı. Yolculara oksijen maskeleri takıldı, pilot ilk önlem olarak uçağı 36 bin feetten, 11 bine indirdi. Alçalan uçak daha sonra acil iniş yaptı. FBI uçağı incelemeye alındı, tavandaki deliğin nedenini araştıran FBI yetkilileri, "böyle bir delik silahla ateş açılmasıyla ya da metal bir çubuk darbesiyle olabilir ama burada terörist bir saldırı söz konusu değil, tavandaki deliğin nasıl oluştuğunu araştıroyurz" dedi.

Düşme tehlikesi yaşayan yolcular, "uçak yoluna devam etti ama biz uçağın içinden gökyüzünü görebiliyorduk çünkü tepemizde bir delik vardı" diye konuştular.

SABAH

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti