Ekvador, Beşşar Esed'e kapılarını açtı!

Ekvador, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in istemesi halinde, sığınma talebini değerlendirebileceğini açıkladı.

Ekvador, Beşşar Esed'e kapılarını açtı!
Ekvador, Beşşar Esed'e kapılarını açtı!
GİRİŞ 11.12.2012 08:11 GÜNCELLEME 11.12.2012 09:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa, Brezilya'nın Folha de Sao Paulo gazetesine verdiği demeçte, Ekvador'a kim sığınma talebinde bulunursa, insan haklarına saygı gösterilmesi gerektiğini ve ülkesinin bu talebi değerlendireceğini belirtti.

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad'ın 15 gün önce Ekvador'a ziyarette bulunduğunu belirten Correa, İsrail basınında yer alan Esed ve ailesinin sığınma talebini görüştükleri yönündeki iddiaları yalanladı.

Correa, Mikdad ile bu konuda görüşmediklerini, Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Mikdad'ın Suriye'deki durumla ilgili "tarafsız tutumu" dolayısıyla Ekvador'a teşekkür etmek için ülkeye geldiğini ifade etti.

YORUMLAR 6
  • bahadır yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    suriyeden gitsinde ne cehenneme giderse gitsin.. yardımcısından birinide chp ye göndersin.istişarelerde bulunsunlar.onların kafasında da bir kaç ülke vardır.
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    demek bir tane daha seveni varmis bu asagilik katilin. biz sadece esed katilinde kendini goren chp lileri biliyorduk - demek bu katil hirsiz takiminin baska sevenleri de oluyormus
    Cevapla
  • Soyhan Efe 11 yıl önce Şikayet Et
    bankalardaki para karşı. adamlar esedin parası için sığınmasına izin veriyor.
    Cevapla
  • osman 11 yıl önce Şikayet Et
    ekvator iyidir.... ekvator ülkesi tam bir rüşvetci ülkesi, beşar gitmek istiyorsa oraya gitsin, beşar esed i orada imha etmek kolay olur!
    Cevapla
  • ne oluyor orada?.. 11 yıl önce Şikayet Et
    vay anasını sayın seyirciler.... ALLAHtan aponun aklına gelmemiş buraya kaçmayı.. apo ya nobel barış ödülü verirler burda...esadın da heykelini dikerler.. tahminimce saddam da şimdi deniz kenarında güneşleniyordur orda..:))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor