Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi ‘Ayas'

22 Kasım haftasının öne çıkan yapımı, Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi olan ''Ayas''. Ayşe Şule Bilgiç'in kaleminden çıkan ''Ayas'', 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.11.2013 20:37 GÜNCELLEME 21.11.2013 20:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

6 yaşındaki Ayas'ın hayatından bir bölümü yansıtan sinema filmi 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı. 22 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan çizgi sinema filminde çocuklar Ayas ile birlikte maceradan maceraya koşacak.

Sadece hikâyesi ile değil, kahramanları ve müzikleri ile de çocukların çok seveceği "Ayas", sinema perdesinin dışında da pek çok sürpriz ile gelecek.

Ayşe Şule Bilgiç'in senaryosunu yazdığı animasyon film "Ayas", Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi olma özelliğini taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, H. Emre Konyalı, Mustafa Tuğrul Tiryaki oturuyor.

YORUMLAR 2
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Gidilebilecek bir çizgi film. Yabancıların yaptıkları çizgifilmlerde onlarca bilinçaltı mesaj var. Kurtulalım artık şunlardan.
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK SEMPATİK VE SEVİMLİ BİR ÇİZGİ FİLM OLMUŞ. hep yabancı çizgi filmler ile , bizim olmayan ürünler ile yetiştiğimiz için bu konuda ,istanbulda geçen yerli bir yapım çok dikkatimi çekti.çok başarılı.bu tür çalışmalar desteklenmeli .çocuklarımız kendi adetlerimize , ahlak yapımıza ,inançlarımıza ait ürünler ile beslenmeli..bu çok önemli ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi