Ankara

Çubuk İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

15:52 04 Eylül 2015
Çubuk İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

 Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Yüzbaşı Durmuş Kıran, görevine başladı. 

Yüzbaşı Kıran, Ankara'nın Çubuk ilçesinde 5 yıl İlçe Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan Yüzbaşı Nazmi Murat Tiryaki'nin tayininin Tunceli'nin Mazgirt ilçesine çıkmasının ardından bu göreve atandı. 

Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Bemirbaş, Kıran'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çubuk'un daha önceki görev yaptığı yerlere göre daha küçük ve sevimli bir ilçe olduğunu ifade eden Kıran, bugüne kadar görev yaptıkları yerlerde olduğu gibi Çubuk'ta da görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıran, Acehan'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, Kıran'ın daha önceki görev yerinin Ankara Merkez Komutanlığı olduğunu, bu nedenle de Ankara ve Çubuk'u tanıdığını hatırlattı. Acehan, şöyle konuştu: 

"İnanıyor ve ümit ediyorum ki çok değerli komutanımızın da destek ve katkıları ile şehrimizde hiçbir sıkıntı ve problem olmaması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları sonucunda bugüne kadar huzur ve sükunetle yaşadığımız ilçemiz bu özelliğini koruyacaktır. Ben bu vesileyle bu görevlendirmenin kendisine, şahsına, ailesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Şahsım ve kurum olarak destek olabileceğimiz bir şey olursa her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyor, bu vesile ile de kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.