Ankara

Zabıta müdürleri Çubuk'ta bir araya geldi

14:48 05 Eylül 2015
Zabıta müdürleri Çubuk'ta bir araya geldi

 Ankara'nın 25 ilçesinde görev yapan zabıta müdürleri Çubuk Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak’ın başkanlığında Çubuk’ta toplanan zabıta müdürleri ilk olarak Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret ederek, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Karabudak, amaçlarının Ankara'ya daha iyi hizmet etmek olduğunu belirterek, "Biz zabıtalar olarak hijyen huzuru, sağlık huzuru, gıda huzuru için varız. Bunun için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Zabıta teşkilatının belediyenin en önemli unsuru olarak gördüğünü vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, "Yaklaşık 2 yıllık belediyecilik deneyimimde zabıta teşkilatını belediyenin en önemli unsuru olarak görüyorum. Belediyenin varlığını, belediyeye olan güveni, gıda hijyeni, yol ve kaldırımları işgal eden işgalcileri, belediyenin varlıklarını, halkımızın imkanlarını, parklarını koruyan, onları kollayan birimsiniz" dişe konuştu.

Konuşmanın ardından Karabudak tarafından Başkan Acehan'a, zabıta teşkilatının kuruluşunun 189. yılı nedeniyle özel yaptırılan zabıta şapkası, Osmanlı'dan günümüze zabıtayı gösteren üç boyutlu özel yapım tablo, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu tarafından Zabıta Haftası nedeniyle bastırılan gazete ve çiçek takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.