Ankara

Başbakan Davutoğlu Samsun'da

21:18 05 Ekim 2015
Başbakan Davutoğlu Samsun'da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) partilileri selamladı.

Davutoğlu, miting sonrası otobüsle SKM'ye geldi. Yol boyunca vatandaşlara otobüsten el sallayan Davutoğlu, SKM önünde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. 

1 Kasım seçim startını Samsun'dan verdiklerini belirten Davutoğlu, "Samsun'daki bu ilk adımımızı Allah hayırlı eylesin. Samsun'da gördüğümüz aşk, şevk bizi heyecanlandırdı, önümüzdeki bir ay içerisinde de inşallah bu aşkla, şevkle çalışacağız" dedi. 

"Hoca buraya" sloganları atılınca otobüsten inen Davutoğlu, partililerle fotoğraf çektirdi. 

- Valilik ziyareti 

Başbakan Davutoğlu, daha sonra Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti. Valilik girişinde Şahin tarafından karşılanan Davutoğlu, kendisine çiçek veren çocukları öperek daha sonra şeref defterini imzaladı. 

Ziyaret basına kapalı olarak gerçekleşti. 

Valilik çıkışı Emre Arslan adlı bir genç, Başbakan Davutoğlu'na seslenerek, fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Arslan'ın, kendisini çok sevdiğini belirtmesi üzerine Davutoğlu, Arslan ile sohbet etti. Çalışıp çalışmadığını soran Davutoğlu, AK Parti'nin gençlere yönelik vaatlerini hatırlattı.

Arslan'a medeni halini soran ve bekar olduğunu öğrenen Başbakan Davutoğlu, "Babana de ki, (Ben Başbakanı gördüm, bana 50 bin lira veriyor, artı 100 bin lira kredi veriyor. Krediyle iş kur, sen de bana kız bul)" diye konuştu.

Davutoğlu, Arslan ile fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.