Ankara

Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

16:36 22 Ekim 2015
Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

"Bütün vatandaşlarımızı uyaralım. Kimse rehavete kapılmasın, herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın, 'Türkiye'nin geleceğinde ben de söz sahibiyim' desin"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Bütün vatandaşlarımızı uyaralım. Kimse rehavete kapılmasın, herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın, 'Türkiye'nin geleceğinde ben de söz sahibiyim' desin" ifadesini kullandı. 

Akdoğan, AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan ile seçim çalışmaları kapsamında Evren ilçesini ziyaret etti.

AK Parti ilçe teşkilatı binasında kendisini bekleyenlere hitap eden Akdoğan, "Hep birlikte inşallah AK Parti'yi tek başına, işbaşına getirmemiz gerekiyor" dedi.

Akdoğan, seçimlere az süre kaldığını anımsatarak, "Bütün vatandaşlarımızı uyaralım. Kimse rehavete kapılmasın, herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın, 'Türkiye'nin geleceğinde ben de söz sahibiyim' desin" diye konuştu.

Türkiye'ye karşı kirli oyunlar oynandığına dikkati çeken Akdoğan, birilerinin ülkenin gelişmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi. 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye'de istikrarın engellenmeye çalışıldığını kaydederek, "Bizim kardeşliğimiz bozulsun istiyorlar. Bütün bunlara karşı kardeşliğimizi yücelteceğiz, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hep birlikte 'Türkiye, güven ve istikrar içinde büyüsün' diye çaba sarf edeceğiz, el birliğiyle ayağa kaldıracağız" dedi.

Akdoğan ve Aslan, daha sonra Evren Belediyesini ziyaret etti.

Merkez Camisi'nde kıldıkları ikindi namazının ardından Akdoğan ve Aslan, Hirfanlı Barajı'na geçerek, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci'den bölge hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.