Ankara

TBD Ulusal Bilişim Kurultayı ve CITEX Fuarı

12:14 10 Kasım 2015
TBD Ulusal Bilişim Kurultayı ve CITEX Fuarı

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenen "TBD 32. Ulusal Bilişim Kurultayı ve CITEX 2015 2. Ankara Bilişim Fuarı" 3-5 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Etkinlik, ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında olacak. Bilişim sektörünün buluşması niteliğindeki etkinlikte, Türkiye'nin ve bilişim sektörünün geleceğini ilgilendiren önemli konular, sektörün sorunları, bilişim vizyonu, gelecek beklentileri ve hedefler uzman katılımcılar tarafından ele alınacak.

"Bilişim" ve "yaşam" ana teması ile gerçekleştirilecek etkinlikte 4 ayrı salonda açık oturumlar, paneller ve yarışmalar düzenlenecek.

Toplam bin 500 metrekarelik alana yayılacak fuarda yenilikçi ve ilginç ürünler ve projeler sergilenecek. Etkinliğe destek veren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından da fuarda stant açan firmaların stant maliyetlerinin önemli bir kısmı karşılanacak.

Kamu ve özel sektör bilişim profesyonelleri, uzmanlar ve akademisyenlerin katılacağı etkinliği günlük 5 bin, toplamda da 15 binin üzerinde ziyaretçi ve panel izleyicisinin takip etmesi bekleniyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.