Ankara

Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner:

12:01 19 Kasım 2015
Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner:

"Taraftarımız tribünde, futbolcu ve teknik heyet sahada yüreğini ortaya koyarsa şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmış oluruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nde, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, taraftarları maçlara gelip takıma destek olmaya davet etti.

Yiğiner, basın açıklamasında, "Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Onlar tribünde, futbolcu ve teknik heyet sahada yüreğini ortaya koyarsa şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmış oluruz" ifadelerini kullandı. 

Son haftalarda, bir çok oyuncunun sakatlığına rağmen, kritik maçlardan az puan kaybıyla ayrıldıklarını belirten Yiğiner, şunları kaydetti:

"Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların üstlerine düşeni yapmalarının yanında, taraftarların maçlardaki desteği çok önemli. Kim hangi tribünde maç izlerse izlesin, hangi gruptan olursa olsun bizleri bir araya getiren ortak sevdamız Ankaragücü'nün başarısı için tribünlerden tek ses çıkmalı. Tribün ya da grup ayırt etmeksizin tüm taraftarlarımız bir olur, farklı farklı tezahüratlar yerine sadece takımımıza destek olmak için tek ses, tek yürek olursa, hem rakip takımlar üzerinde baskı kurarlar, hem de hakemlerin aleyhimize vereceği yanlış kararların önüne geçmiş olurlar."  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.