Ankara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de

16:19 28 Kasım 2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayvalık'ta bir zeytin fabrikasını ziyaret ederek, zeytinyağı sıkım işlemini izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvalık'ta bulunan bir zeytin fabrikasını ziyaret ederek, zeytinyağı sıkım işlemini yakından takip etti.  

Fabrika girişinde, kendisini karşılayan vatandaşları selamlayan Erdoğan, Balıkesir ziyareti kapsamında bir zeytin fabrikasını görmeyi de istediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ürünleriniz nasıl gerçekten mamul hale geliyor onu da bizzat yaşayalım istedik. İşte burada gerek milletvekillerimiz, valimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanımız hep birlikte orayı bir gezeceğiz, ziyaret edeceğiz. İnşallah zeytinde üretimimizi daha da artırma gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan, Ensar Vakfı üyelerine de teşekkürlerini iletti.

Konuşmasının ardından, fabrikanın zeytinyağı sıkım ünitesine geçerek üretim hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ile sıkılan zeytinyağı çeşitlerinin tadına baktı. Balıkesirli olan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit de sıkılan zeytinyağını, şişeye süzdü. 

Beraberindekilerle fabrikanın çıkışındaki satış mağazasını da gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, onlara satranç takımı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.