Ankara

Çubuk Kent Konseyi toplandı

12:44 29 Kasım 2015
Çubuk Kent Konseyi toplandı

 Çubuk Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, kent konseyi meclis başkanları ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Ali Naci Yeşil Tepe'nin yaptığı toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, kent konseyinin çok güzel çalışmalar yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söyledi.

Tekaüt, kent konseyine destek veren Belediye Başkanı Tuncay Acehan'a ve konsey için çalışan, destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Acehan ise konseyin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok güzel çalışmalara imza attıklarına bizzat şahit olduklarını söyledi.

Konseyden gelen önergeleri belediye meclisinin gündemine aldıklarını kaydeden Acehan, "Bize gelen tüm önergeleri gündemimize alıyoruz ve imkanlarımız ölçüsünde de yapmaya çalışıyoruz. Özellikle yürüttükleri 'Hayır Mağazası Projesi' örnek bir çalışmadır. Buna benzer birçok çalışmaları var. Ben kent konseyinin çalışmalarını çok başarılı buluyorum. Bunda sonra da daha güzel çalışmalar yapacaklarını umut ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kent konseyinin faaliyetleri hakkında sunum yapıldı. Daha sonra 59 maddelik önerge tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Önergelerin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından konsey üyeleri tek tek söz alarak dilek ve temennilerde bulundu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.