Ankara

Denetimli serbestlik yükümlüleri drama sundu

18:28 01 Aralık 2015
Denetimli serbestlik yükümlüleri drama sundu

Bazı denetimli serbestlik yükümlüleri, drama gösterisinde sahne aldı.

Yeşilay, Anadolu Mesleki Eğitim Derneği ile Ankara Denetimli ve Serbestlik Müdürlüğü işbirliğiyle Ankara Adliyesi'nde düzenlenen etkinlikte, denetimli serbestlik şartlarından yaralanan 18 kişi, "Hayata İlk Adım" adlı drama gösterisinde sahne aldı.

Etkinliğe, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Yeşilay Cemiyeti Genel Müdürü Savaş Yılmaz, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Yıldız ile bazı hakim ve savcılar katıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucu madde bağımlılığının önemli bir sorun olduğunu belirterek, "Bu hususta devlete ve bizlere önemli görevler düşüyor. Bu konunun polisiye ve yargısal tedbirlerle çözülmesi mümkün değil. Mutlaka bu konuda devlet, bütün kurumları harekete geçirmeli" şeklinde konuştu.

Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz ise uyuşturucu ile mücadelenin toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmesi gerektiğini, "Hayata İlk Adım" projesiyle bu yönde önemli bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. 

Şiir ve ney dinletisinin de gerçekleştirildiği etkinlikte, ayrıca drama gösterisine katılan kişilere sertifika ve plaket verildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.