Ankara

Başkentte markete yapılan molotofkokteylli saldırı

20:43 30 Aralık 2015
Başkentte markete yapılan molotofkokteylli saldırı

Tuzluçayır'da bir markete düzenlenen molotofkokteylli saldırının zanlıları oldukları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı

Başkentte, 17 Aralık'ta bir markete yapılan molotofkokteylli saldırının failleri oldukları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Tıp Fakültesi Caddesi Tuzluçayır Mahallesi'ndeki markete yönelik molotofkokteylli saldırının aydınlatılması için yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen sekiz adrese Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, biri PKK/KCK terör örgütü üyesi olduğu ifade edilen 8 kişinin söz konusu saldırının failleri oldukları gerekçesiyle gözaltına alındığı kaydedildi.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda terör örgütüne ait bazı dokümanlar, örgüte ait yasak yayın ve dijital malzemeler ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmaların, aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürüleceği vurgulandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.