Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ

20:34 14 Ocak 2016
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ

Özdağ, tesis ve malzeme noktasında başarılı bir iktidar olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "İnsanlarımızı sporla tanıştırmak ve buluşturmak istiyoruz. Bundan sonrada tesis sayısını her geçen süreçte yükselterek bu tesisleri halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Özdağ, Manisa Kula ilçesine yaklaşık 6 dönüm alan üzerine yapılacak olan spor kompleksi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Kula Zaferiye Mahallesi'nde yapılması planlanan spor kompleksinde 750 seyirci kapasiteli spor salonu, yüzme havuzu, kamp eğitim merkezi, fitness salonu ve açık spor alanları bulunacağına işaret eden Özdağ, 7’den 70’e her yaştaki vatandaşı sporla buluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

Özdağ, "İnsanlarımızı sporla tanıştırmak ve buluşturmak istiyoruz. Bundan sonrada tesis sayısını her geçen süreçte yükselterek bu tesisleri halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Kapalı spor salonlarının yanı sıra bütün ilçelerimizde Gençlik Merkezlerini oluşturuyoruz. Köylere varıncaya kadar halı sahalar ve futbol sahaları yapıyoruz, spor tesisleri oluşturuyor, insanlarımızı sporla tanıştırmak istiyoruz. Bir yandan spor yapanların sayısı yaptığımız tesisler sayesinde çoğalırken, bir diğer yandan elit sporcularımızı çoğaltmak için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

"Bundan sonra ki süreçte de tesis sayısını her geçen süreçte yükseltirken bu tesisler halkımıza hizmet verecek. Kırkağaç ilçemizdeki izcilik kampı halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Kula’ya şimdi büyük bir spor kompleksi kazandıracak olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Turgutu Gençlik Merkezi tamamlandı. Manisa Yunusemre ilçesinde yine büyük bir gençlik merkezini çok yakında kazandıracağız. Yurtlarımız, spor tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz, yüzme havuzumuz, kapalı spor salonlarımızla gençliğin ve milletimizin emrindeyiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.