Ankara

Karagöl’de kar keyfi

18:21 18 Ocak 2016
Karagöl’de kar keyfi

Çubuk ilçesindeki Karagöl, kar keyfini yaşamak ve güzel vakit geçirmek isteyen doğaseverlerden ilgi görüyor.

Yazın doğal güzellikleriyle başkentlileri ağırlayan Karagöl, kışın da ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. . Doğaseverler, kentin stresinden ve gürültüsünden uzaklaşarak, kışın ve karın tadını çıkarmak için Karagöl’ü tercih ediyor.

Beyaza bürünen Karagöl'ün güzelliğini fotoğraflayan vatandaşlar, bir yandan da kayarak, kartopu oynayarak güzel vakit geçiriyor. Off-road tutkunları da kışın Karagöl'ü ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Kar yağışının ardından ailesiyle Karagöl’e gelen Mehmet Şanlı, bölgenin doğal güzelliğini eşsiz bulduklarını belirterek, "Biz karın tadını çıkarmaya geldik. Ankara’dan buraya gelenler mangallarını yakıyorlar, çaylarını demliyorlar ve aileleriyle birlikte piknik yapıyorlar" dedi.

Karagöl'de kamp yapan Ankara Off-Road Grubu üyelerinden Ufuk Günaydın ise "Burada bir gün konakladık şimdi geldiğimiz güzergahtan gideceğiz. Yaklaşık 20 araçlık bir grupla buradayız. Burası çok güzel, biz zaten Karadenizliyiz bu nedenle burayı çok seviyoruz. Bu tür etkinliklerle de doğanın tadını çıkarıyoruz’’ diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.