Ankara

Gökçek, Osmanlı Halk Pazarını inceledi

20:42 31 Mart 2016
Gökçek, Osmanlı Halk Pazarını inceledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçen yıl sonundaki yangından sonra yeniden inşa edilen Osmanlı Halk Pazarında inceleme yaptı.

250 iş yerinin kullanılamaz hale geldiği Aralık 2015'teki yangının ardından inşaatına başlanan yeni pazarın yapımı tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, pazar dernek başkanı ve müteahhit firma yetkilileriyle halk pazarında incelemelerde bulundu.

Osmanlı Halk Pazarı yandıktan sonra vatandaşlara ve esnafa üç ay içerisinde pazarı yeniden inşa edip teslim etme sözü verdiklerini hatırlatan Gökçek, inşaatın bu kadar kısa sürede bitmesini beklemediklerini söyledi.

İhale süreci beklenmeden belediye olarak yıkım çalışmalarına başladıklarını, ihalenin 2 ay önce yapıldığını ve çok iyi bir çalışmayla kısa sürede pazarın yapımının tamamlandığını kaydeden Gökçek, 20 gün içerisinde pazarın açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi.

Pazarda her türlü güvenlik ve yangın sisteminin olduğunu, bir daha bu tür kazalar yaşanmaması için gereken tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Gökçek, böyle bir felaketin tekrar yaşanmamasını diledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.