Ankara

Kadınlar "Turuncu Cafe"de bilgileniyor

09:54 29 Nisan 2016
Kadınlar "Turuncu Cafe"de bilgileniyor

KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN - Keçiören Belediyesi ve Anadolu Kadın, Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği iş birliği ile sadece kadınlara özel hizmet veren Turuncu Cafe'de kadınlar bilgi dünyalarını zenginleştiriyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keçiören Belediyesi ile Anadolu Kadın, Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği iş birliği ile açılan Turuncu Cafe hakkında bilgi verdi.

Kadınlara özel olarak geliştirdikleri projelere bir yenisini daha eklediklerini belirten Ak, ''Osmangazi Mahallesi'nde açtığımız Turuncu Cafe'ye gelen kadınlarımız deneyimlerini paylaşırken, uzmanların bilgilerinden de faydalanma olanağı bulacaklar'' dedi.

Kadınların sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyip sosyal yaşama katılımlarını artırarak yeni bilgiler ışığında kaliteli zaman geçirmelerini sağladıklarını dile getiren Ak, Turuncu Cafe ile kadınların dayanışma içinde eğlenerek öğrenmelerinin, aralarındaki iletişimin güçlendirilmesinin sağlanacağını söyledi.

Kafenin sadece çay, kahve içmek için bir araya gelinen bir mekan olmadığına işaret eden Ak, ''Nisan ayı içerisinde annelere masal terapi, kadınlarla drama gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, kadın üreme sağlığı, iç mekan bitkilerin bakımı, evde sebze yetiştirme gibi öğretici çalışmalar da yapılması planlanıyor. Turuncu Cafe sayesinde artık kadınlar bir taraftan çay içerek sohbet edecek, diğer taraftan da bilgi dünyalarını zenginleştirecek.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.