Ankara

Kazan'da liseler arası yüzme yarışması yapıldı

17:38 24 Mayıs 2016 1 Yorum Var
Kazan'da liseler arası yüzme yarışması yapıldı

Kazan'da liseler arası yüzme yarışı düzenledi.

Kazan Belediyesi Yüzme Havuzu'nda ilk defa düzenlenen yarışmaya, ilçedeki liselerden 50 kız ve erkek öğrenci katıldı.

Yarışmanın finalinde kızlar kategorisinde Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ceren Şener, erkekler kategorisinde ise Akıncı Anadolu Lisesi öğrencisi İsmet Hellimoğlu birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz tarafından verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere yüzme havuzundan 1 ay süreyle ücretsiz yararlanma imkanı tanındı.

Ertürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kendi çocukluk, gençlik yıllarında bu imkanların olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Gençlerimiz bu konuda çok şanslı. Kazan'da iki olimpik yüzme havuzu var. Ankara'da olmayan güzellikler bugün Kazan'da gençlerimizin hizmetine sunulmuş. Yaz, kış faydalanabilecekleri bu hizmetler yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için birer nimet. Hızla büyüyen ve gelişen Kazan'ımızda en büyük hedeflerimizden birisi de sporda büyük başarılara imza atmak. Spora ve sporcuya olan desteklerimiz her alanda devam ediyor. İnşallah bu havuzlarda Türkiye'ye olimpiyat heyecanı yaşatan sporcular yetişir."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Erkekler Klasmanında 1. olan kişi üsteki fotoğrafta en soldaki mavi şortludur. Efes meslek lisesinden çıkmıştır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.