Ankara

Çubuk Akademi öğrencileri Karadeniz'i gezdi

15:26 10 Haziran 2016
Çubuk Akademi öğrencileri Karadeniz'i gezdi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik Gürcistan'ın Batum şehrini de kapsayan Karadeniz turu düzenlendi.

Çubuk Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan Çubuk Akademi üyelerine yönelik 4 günlük geziye Çubuk Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Veyis Almış, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Çubuk Akademi yetkililerinden Özgün Devrim, öğrencilerin kişisel kariyer ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini belirterek, böylece kendini ve çevresini doğru tanıması, toplumsal hayata aktif katılması, kendi kültürel değerleri, örf ve adetleri, geleneksel sanat dalları hakkında doğru bilgiye sahip olabilmelerinin sağlanacağını söyledi.

Gezinin Çubuk Belediyesinin koordinasyonu ve sponsorluğunda gerçekleştirildiğini anlatan Devrim, geziyle öğrencilerin ulus ötesi yeni yerler gördüklerini, yabancı dil öğrenmeye yönelik isteklerinin arttığını, farklı kültürleri tanıdıklarını ve yeni meslek grupları hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydetti.

Devrim, gezide emeği geçen başta Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan olmak üzere herkese öğrenciler adına teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.