Ankara

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyelerinden gaziye ziyaret

13:42 13 Haziran 2016
Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyelerinden gaziye ziyaret

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyonda yaralanan Piyade Komando Teğmen Yusuf Aydos’u ziyaret etti.

Sarıkamış 57. Komando Taburu'nda görev yaparken, Nusaybin’e geçici olarak görevlendirilen Piyade Komando Teğmen Yusuf Aydos, geçtiğimiz hafta bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyonda, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının uzaktan patlatılması sonucunda yaralandı.

Nusaybin’de yapılan ilk müdahalenin ardından GATA'ya sevk edilen ve geçtiğimiz gün taburcu olan Aydos’u evinde ziyaret eden Çubuk Terör Mağdurları Derneğİ Başkanı Zeki Avan ve beraberindeki heyet, gaziye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Aydos’un yaralandığının haberini aldıklarında yüreklerinin ağzına geldiğini söyleyen Avan, tüm gazilere acil şifalar dilediklerini belirtti.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Avan, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gece gündüz çalışan ve vatanımızın çeşitli bölgelerinde bu uğurda operasyonlara katılan güvenlik güçlerimizin başarı olması için şehit yakınları olarak bizler de gece gündüz dua ediyoruz. Tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah bu ülkenin evlatlarını vatan ve millet sevginden yoksun bırakmasın." dedi.

Hem dernek olarak kendilerinin hem de tüm ilçe halkının Aydos’un her daim yanında olduğunu dile getiren Avan, Aydos’u ve ailesini hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Aydos da her Türk evladı gibi kendisinin de vatan, millet ve devlet aşkıyla yaşadığını ifade ederek, "Evimde beni ziyaret etmeniz bana ve aileme güç ve kuvvet vermiştir. Bu cennet vatanıma bedenim değil, canım feda olsun." diye konuştu.

Baba Satılmış Aydos ise kendisinin de polis olduğunu, oğlu ile gurur duyduğunu kaydederek, "Ziyaretiniz bize moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Ziyaretin ardından Avan, Aydos’a Kur'an-ı Kerim meali ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.