Ankara

Belediye işçileri iftarda bir araya geldi

22:17 24 Haziran 2016
Belediye işçileri iftarda bir araya geldi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet –İş) Ankara 2 Nolu Şube yönetimi tarafından organize edilen iftarda işçilerle bir araya geldi.

Yeşil Çubuk Parkı’nda bulunan belediyeye ait Pak Izgara'da verilen iftara, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma, Hizmet – İş Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere, belediye işçi temsilcisi Hasan Önal, sendika yöneticileriyle belediye işçileri katıldı.

İftar öncesinde masaları tek tek gezerek davetlilere 'hoşgeldiniz' diyen ve kısa sohbetler gerçekleştiren Başkan Acehan, iftar sonrası yaptığı konuşmada da çalışanlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Bugün birçok iftar daveti almalarına karşılık çalışanlarıyla birlikte olmayı tercih ettiklerini ifade eden Başkan Acehan, ’’Ramazan ayı boyunca birçok iftar daveti alıyoruz. Protokol gereği de bunlara gitmemiz gerekiyor. Bugün de çok sayıda iftar daveti vardı ama ben de sizlerle birlikte olmayı tercih ettim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum ve o nedenle burada sizlerle birlikteyim. İnşallah, bundan sonra da bu tür programlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

İftara katılan sendika üyeleri de birlik mesajı vererek, organizasyondan dolayı sendika yöneticilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.