Ankara

Kütahya'da bir iş merkezinin duvarına Türk bayrağı çizdirildi

19:12 18 Ağustos 2016
Kütahya'da bir iş merkezinin duvarına Türk bayrağı çizdirildi

Kütahya’da bir iş merkezinin yönetimi, binanın kent meydanına bakan duvarına, demokrasi şehitleri anısına Türk bayrağı çizdirdi.

Haceloğlu İş Merkezi'nin yöneticisi Süleyman Aygen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanları anmak ve onlara minnet duygularını dile getirmek adına iş merkezinin Zafer Meydanı'na bakan duvarına Türk bayrağı çizdirdiklerini söyledi.

Çalışmanın hem iş merkezi esnafınca, hem de çevredeki vatandaşlarca takdirle karşılandığını dile getiren Aygen, şunları kaydetti:

"Güzel Kütahyamız için şehir merkezinde mevcut binayı güzelleştirmek adına dış kaplamasının içinde 40 metrekare ebadında Türk bayrağımızı çizdirdik. Bayrağımızın altına da 15 Temmuz şehitlerimizi anmak ve unutmamak için '15 Temmuz 2016 Demokrasi ve Şehitleri Anısına' diye yazı yazdırdık. Bununla da iftihar ediyoruz. Allah bizlere bir daha böyle karanlık günler göstermesin."

Aygen, önceleri iş merkezinin duvarına çeşitli firmalardan reklamlar alındığını ancak bundan sonra reklam alınmayacağını belirtti. Aygen, Türk bayrağının duvarı süsleyeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.