Ankara

"Demokrasi Turnuvası"nın galibi Gençlerbirliği

15:24 27 Ağustos 2016
"Demokrasi Turnuvası"nın galibi Gençlerbirliği

Yenimahalle Belediyesi'nin, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ile ortaklaşa düzenlediği ve 11 Yaş Altı Futbol Ligi Grup 1 ve 2'ncilerinin katıldığı "Demokrasi Turnuvası" sona erdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Semt Sahası'nda Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin karşılaştığı final maçının galibi Gençlerbirliği oldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Başar Bal ve AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu'nun da izlediği final maçının ardından turnuvaya katılan tüm oyunculara madalya ve sertifika verildi.

Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularını tebrik eden Başkan Yaşar, ilk 4 takıma kupalarını, diğer sporculara ise madalya ve teşekkür sertifikalarını verdikten sonra yaptığı konuşmada, "Adı kadar anlamlı olan bu turnuvada ter döken tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınız daim olur. Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu turnuva demokrasiyi ve demokrasinin değerlerini yaşatmak açısından çok önemli. Her şeyimizi demokrasiye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete borçluyuz." ifadelerini kullandı.

Murat Kandazoğlu ise "Çocuklarımızı spora teşvik etmek için böyle bir turnuva düzenledik. Burada önemli olan birincilik değil, hepiniz birincisiniz, hepiniz şampiyonsunuz. Bizim amacımız sizleri spora teşvik etmek. Bu yolda bizlere destek veren Başkan Yaşar'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin her zaman yanında olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Kandazoğlu, konuşmasının ardından Fethi Yaşar'a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.