Ankara

Halk oylamasına doğru

17:45 19 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt ve Pursaklar'da vatandaşlarla buluştu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gökçek, Akyurt Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

İlçede son üç yılda gerçekleştirilen yatırımları anlatan Gökçek, Akyurt Fuar Alanı'nı iki sene içinde bitirmeyi arzu ettiklerini belirtti.

Koalisyon dönemlerinin ülke için sıkıntılı dönemler olduğunu dile getiren Gökçek, şunları kaydetti:

"Koalisyonlar dönemi demek, istikrarsızlık demek. Ne zaman bir başbakan, cumhurbaşkanı var, aralarında ihtilaf çıkar. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hariç. Başbakan ve cumhurbaşkanı aynı partiden olsa bile ihtilaflar oluyor. Yeni anayasada bir tane baş var. Koalisyon dönemi demek fakirlik fukaralık dönemi demek. AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu dönemde hızlı trenle tanıştık. Büyükşehir Belediye Kanunu olmasaydı, bu imkanlar olmasaydı, Akyurt köy olarak kalacaktı. Hollanda diyor ki, 'Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi kalkındırıyor, bizi bitiriyor.' Havaalanı yapıyoruz diye aynısını Almanya da diyor. İsterler mi bizim gelişmemizi, severler mi bizi? Türkiye uçuşa geçmiştir."

Akyurt'tan sonra Pursaklar’da vatandaşlara hitap eden Gökçek, halk oylamasında, "güçlü Türkiye ve istikrar için evet" çağrısı yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.