Ankara

Halk oylamasın doğru

10:33 27 Mart 2017
Halk oylamasın doğru

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Polatlı ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

İşler, Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylamasının çok önemli olduğunu söyledi.

"Avrupa neden rahatsız, hayır cephesi niye rahatsız biliyor musunuz?" diyen İşler, "Biz bugüne kadar Türkiye'de kendi içimizde kavga ettik. Bizim kavgamızda enerjimizi boşa harcamamızdan Avrupa çok memnun. İstiyor ki Avrupa, biz kavga edelim, enerjimizi boşa harcayalım. Terörle mücadele edelim. Anarşiyle, ekonomik kriz, ve siyasi krizlerle boğuşalım istiyorlar." dedi.

Yeni sistemle bütün siyasi krizlerin biteceğini söyleyen İşler, sözlerine şöyle devam etti:

"Ekonomik krizleri, terörü, anarşiyi bitireceği için ülkemize huzuru getireceği ve refah seviyesine yükselteceği için bundan dolayı istiyorlar ki bu referandum da 'hayır' çıksın. Türkiye eski yöntemlerle, mevcut yöntemle yol almaya devam etsin istiyorlar. Parlamenter sistem sadece ve sadece siyasi kriz üretmiştir. İstiyorlar ki bu ülkede koalisyonlar olsun. Bu ülkede güçsüz iktidarlar olsun ve onlar istedikleri gibi bu iktidarlarla oynasınlar. Türkiye düşmanları el birliğiyle bu referandumdan 'hayır' çıksın diye uğraşıyor. Türkiye aleyhine faaliyet yapan bütün terör örgütleri söz birliği etmişcesine 'hayır' diyorlar."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de programa katılarak, Polatlı'ya yapılan yatırımları ve halk oylamasında "evet" denmesinin nedenlerini anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.