Ankara

Halk oylamasına doğru

17:42 28 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Evren ve Şereflikoçhisar’da vatandaşlarla buluştu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Gökçek, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Evren'de, ilçe halkına hitap etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yapmış olduğu yatırımlar ile yeni projeleri vatandaşlarla paylaşan Gökçek, Evren'e bu zamana kadar 29 milyon lira yatırım yapıldığını açıkladı.

Gökçek, son üç yılda, Ankara’da kişi başına en çok yatırım yapılan ilçenin Evren olduğunu belirtti.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu verilmesi çağrısında bulunan Gökçek, teröristler "(Hangi partilisin) demeden bombalar patlatıyor. 'Sen CHP’lisin, sen MHP’lisin, sen AK Partilisin' demeden bombalar patlatıyor. Bakın 'hayır' diyenlere, PKK, DHKP-C, FETÖ, Amerika, Fransa, Almanya, Hollanda hepsi 'hayır' diyor. Her 'hayır' diyen terörist değildir ama tüm terör örgütleri ve bu ülkeler 'hayır' diyorsa bir düşünün." ifadelerini kullandı.

Gökçek vatandaşlarla buluşmasının ardından Evren’de 15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi’nin açılışını yaptı.

Evren’den sonra Şereflikoçhisar'daki Tuzgölü Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Gökçek, burada da ilçeye yapılan hizmetleri anlattı.

Gökçek, alandakilere "halk oylamasında neden evet oyu verilmesi gerektiğini" anlattı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.