Ankara

Halk oylamasına doğru

09:36 29 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu Gölbaşı ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnaf gezisinin ardından Seçim Koordinasyon Merkezi ile AK Parti'nin evet çadırını ziyaret eden Gündoğdu gazetecilerle buluştu.

Referanduma yönelik değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, "On gün öncesine kadar madde madde pakette ne olduğunu anlatmaya çalışıyorduk. Artık Almanya'nın, Danimarka'nın, Hollanda'nın, PKK'nın, FETÖ'nün bu kadar açık, bariz bir şekilde hayıra çalıştığını gördükten sonra paketin içinde hangi maddelerin olduğu çok önem arz etmiyor.

15 Temmuz'da taşladığımız şeytanları diriltmemek için, içerde FETÖ ve PKK, dışarıda da Türkiye düşmanı devletlere bayram ettirmemek için, 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhuyla yazdığımız destanın anlamlı olması için evet çıkması gerektiğine inanıyoruz." diye konuştu.

Gündoğdu, evet ve hayır tercihlerinin nerede kullanılması gerektiğine dikkati çekerek, "Nerede evet, nerede hayır dediğiniz önemli. Vatanı bölmek istiyorlar, vatanı böldürür müsünüz ? hayır. Türkiye'yi büyütmek istiyoruz, büyütür müsünüz? evet. Hainleri durdurmak istiyoruz, durdurur musunuz? evet. Dolayısıyla nerede evet, nerede hayır dediğiniz önemli. İyiliği emredip kötülüğü nehyetmek bu ülkeyi, ülke üzerinde emelleri olanlardan kurtarmak ve 16 Nisan'da evet bayrağını dalgalandırmaktan geçiyor. İnşallah evetimiz hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Ziyarette, Gündoğdu'ya AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da eşlik etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.