Ankara

Çubuk'ta iftar programı

11:15 12 Haziran 2017
Çubuk'ta iftar programı

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) Ankara 2 Nolu Şubesi tarafından Çubuk ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Yeşil Çubuk Parkı'nda düzenlenen iftar programında, Çubuk Belediyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

Burada konuşan Özdemir, 15 Temmuz'da yaşananları anımsatarak, 2016 yılının kaosla geçtiğini söyledi.

Yıllardır dünyada Müslüman ülkelerde kaos, savaş olduğunu aktaran Özdemir, şöyle konuştu:

"İnsanlar eziyet altında çocuklar katlediliyor. İnşallah bu mübarek ramazan ayı onların kurtuluşuna vesile olur. Bu vicdansız merhametsiz, ilkesiz, küresel dünyada yaklaşık 7 milyar insan yaşıyor ve zenginlerin mal varlığı 400 milyar doları geçiyor. Ama buna rağmen her gün 1 milyar kişi aç yatıyor, 2 milyara yakın kişi yoksulluk sınırında yaşıyor. Bu ramazan kendimizi terbiye etmemiz, nefsimizi terbiye etmemiz ve dünyanın neresinde bir Müslüman, bir aç insan varsa onları düşünmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da belediyenin bir hizmet yeri olduğunu belirterek, "Önemli olan yaşadığımız sürece gökyüzünde hoş bir seda bırakmaktır. Sadece hizmet yaptığınız insanlara değil çalışanlarınıza da değer vermek, onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak gerekiyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.