Ankara

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençler için program

15:04 18 Haziran 2017
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençler için program

Gençlik ve Spor Bakanlığı, ramazan ayında gençler için Ankara ve Gaziantep’te "Ruh-u Ramazan" adı altında söyleşi ve iftar programları düzenleyecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü'nün organize edeceği programlarda gençlerin, karşılıklı anlayış, hoşgörü geliştirmesi ve ön yargıdan arınması, milli ve manevi değerlerin gençlere daha etkin şekilde tanıtılması amaçlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iftar ve söyleşi programları yarın Ankara'da, 23 Haziran Cuma günü de Gaziantep'te yapılacak.

Moderatörlüğünü Cansu Canan Özgen'in yapacağı programlarda, Ömer Tuğrul İnançer gençlerle bir araya gelirken, Ahmet Akkuş ve ekibi gençlere tasavvuf musikisinden örnekler sunacak.

Programda ayrıca Hacı Bayram-ı Veli Camisi İmam-Hatibi Yunus Kocan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti verilecek.

Ankara Gölbaşı Vilayetler Evi’nde, yarın yapılacak olan program, Gençlik Merkezlerine üye gençler, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) bulunan 10 farklı branştan sporcu gençler, Ankara üniversitelerinde öğrenim gören ve Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan gençler, Ankara’da eğitim gören yabancı ülke gençleri ve gençlikle ilgili Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.