Ankara

12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali

17:44 03 Ağustos 2017
12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali

Bu yıl 14-17 Eylül tarihlerinde 12'ncisi düzenlenecek "Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali"nde kurulacak stantların satılışına başlandı.

Organizasyon Komitesi Başkanı ve Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, festivalin bu yıl ilk defa rahat ve ferah bir ortamda yapılacağını belirtti.

Çubuk Çayı Vadisi'ndeki Çubukabad Parkı'nda gerçekleştirilecek festivalin, ilçenin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacağını vurgulayan Acehan, stant kiralamak isteyenlerin acele etmelerini istedi.

Acehan, stantların satışına başlandığını, talebin çok yoğun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Stantları kiralamak isteyenlerin Çubuk Belediyesi 'Ak Masa'ya müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu stantları kiralarken ilçenin kültürel ve ekonomik yönünü ön plana çıkaracak ve ilçeye özgü üretim yapan işletmeleri öncelikle tercih edeceğiz. Yaklaşık 9 metrekare olan stantlarımız 4 gün boyunca 500 liraya kiralanabilecek. Festival alanına bu yıl yaklaşık 300 stant kurulacak. Festivalimize katılacak tüm misafirlerimiz festival boyunca Çubuk Turşusu'nu, etini ve yöresel ürünleriyle birçok ürünü alarak ucuz ve kaliteli alışverişin de keyfini çıkartacaklar."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.