Ankara

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Azerbaycan'ı ziyaret etti

13:23 23 Ağustos 2017
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Azerbaycan'ı ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ve EkoAvrasya Başkanı Hikmet Eren ile Azerbaycan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Çetin ve beraberindeki heyetinin Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva tarafından karşılandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paşayeva, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Azerbaycan halkı, Türkiye’ye ve Pursaklar’a teşekkür ediyor.” ifadesini kullandı.

Başkent Bakü’deki Türk Şehitliği, Kuba Soykırımı Mezarlığı ve kentin diğer önemleri merkezlerine ziyaretler gerçekleştiren Çetin de Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarına değindi.

Bakü’de düzenlenen "Azerbaycan ve Türkiye Hakikatlerinin Yayılmasında Aydınların Rolü" konferansına katılan Çetin, şunları kaydetti:

"Türk halkı, Türkiye ve Pursaklar her zaman Azeri kardeşlerimizin yanındadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman Azerbaycan’ın hakkını, hukukunu savunuyor. Hemşehrilerimizin selamını sizlere getirdim. İki kardeş ülkenin önemli projeleri var, Batı’nın bütün gayreti bunları engellemektir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.