Ankara

Şereflikoçhisar'da Muhtarlar Günü kutlandı

12:28 19 Ekim 2017
Şereflikoçhisar'da Muhtarlar Günü kutlandı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı bahçesindeki törende, Şereflikoçhisar Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kargın tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşuda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Kargın, törende yaptığı konuşmada, muhtarların, görev yaptıkları yerin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkileri yürütmek üzere çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm muhtarlarla kucaklaşmak üzere başlatılan toplantıları her ay düzenli olarak devam ettireceklerini söyledi, bu toplantılar ülkemizde sadece Cumhurbaşkanı değil, devletin üst yönetimi nezdinde bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı, en istikrarlı ve bana göre en verimli organizasyondur. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 'Sizlerle buluşmak 80 milyonla buluşmak, bir araya gelmektir.' değerlendirmesinde bulunmuştur. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.