Ankara

Yenibatı Aile Sağlığı Merkezi açıldı

11:44 22 Ekim 2017
Yenibatı Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenibatı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılış törenine, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve Başar Bal, Yenimahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şimşek, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yaşar, konuşmasında, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini belirterek, "Belediye olarak sadece kendi yetki alanımızda olan işlerimizi değil, sağlık ve eğitim alanında da gücümüz ölçüsünde çalışmalar yapıyoruz. Yenimahalle’nin her noktasına eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Yerel hizmet anlayışımızın gereği olarak yürüme mesafesinde vatandaşlarımızı sağlık hizmetiyle buluşturuyoruz. Yenimahalle Belediyesi olarak bugüne kadar 36 sağlık ocağı yaptık. Bu bizim görevimiz değil, genel idarenin göreviydi ama biz diğer kurumlarla uyum içinde çalışıyoruz. Sizlerin mağdur olmaması için görevimiz olmadığı halde camilere de, okullara da, cem evlerine de sahip çıkıyoruz. Çünkü biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, eşit yurttaşlığa inanan bir siyasi oluşumdan geliyoruz."dedi.

Konuşmanın ardından merkezin açılışı yapıldı.

Altı odalı aile sağlığı merkezinde 3 poliklinik, emzirme, acil yardım ve aile planlama odaları, bekleme holü, mutfak ve tuvalet bulunuyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.