Ankara

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam, Kızılcahamam'da

20:31 08 Aralık 2017
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam, Kızılcahamam'da

Çam, ilk önce AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı'na gelerek, geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığına seçilen Süleyman Acar'ı tebrik etti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Ziyaretin ardından Çam, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nin yapıldığı Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'na geçti.

Çam, burada yaptığı konuşmada, "Dünya 5'ten büyüktür" diyen bir Cumhurbaşkanına sahip olduklarını belirterek, "Şu anda ekonomik olarak bizi yıkmaya çalışıyorlar. Biz 2023 hedefleri doğrultusunda çalışıyoruz. Bizi hiçbir zorluk yıldıramaz. Siz kadınlarımız olduğu sürece, Cumhurbaşkanımızın bize güveni olduğu sürece her zorluğun karşısında dik durmaya devam edeceğiz. Kızılcahamamlı kadınların gücüne, emeğine ve özverisine de yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Kongrede AK Parti Kızılcahamam İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Fatma Yıldız seçildi.

Kongreye Çam, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Acar, İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.