Ankara

"Genç, dinamik, hedefleri olan bir takıma sahibiz"

11:12 18 Aralık 2017
"Genç, dinamik, hedefleri olan bir takıma sahibiz"

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Genç, dinamik, hedefleri olan bir takıma sahibiz." dedi.

Ligde ilk devreyi 28 puanla 7. sırada tamamlayan başkent ekibi, son 10 maçta yenilgi yüzü görmedi. Teknik direktör Kaplan, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav ve Hacettepe Kulübü Başkanı Arif Ölmez'e teşekkür ederek, "Yönetime de ayrıca teşekkür ediyorum. Takım yapılanmasında hem Murat başkanımızın hem Arif başkanımızın önemli katkıları oldu. Hem başkanlarımız, hem yönetimimiz iç sahada, deplasmanda yanımızda oldular. Maddi ve manevi desteklerini esirgemediler, bize güç verdiler." dedi.

Takım içindeki uyumlarının üst düzeyde olduğunun altını çizen Kaplan, "Ekip olarak futbolcu grubu ile mükemmel bir uyum içindeyiz. Takımımızda aile ortamı olması, oyuncularımızın arkadaşlığı, birbirlerine karşı sevgisi ve saygısı, iş disiplini bizi buraya getirdi. Grubun en az gol yiyen takımıyız. Ayrıca son 10 maçta da yenilmiyoruz. Daha yukarıda ve daha fazla puanla bitirebilirdik ancak Cebeci Stadı'nın zemini bizi çok etkiledi. Genç ve dinamik, hedefleri olan bir takıma sahibiz. Oyuncularımın içinde Gençlerbirliği forması giyebilecek isimlerin olması bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Devre arasında takıma alt yapıdan takviyeler olacağını vurgulayan Kaplan, şunları kaydetti:

"Devre arasında takımımıza, alt yapıdan 3 ya da 4 isim katmayı planlıyoruz. 24 Aralık'ta Ankara'da yeniden toplanacağız, 29 Aralık'ta ise Alanya'da kampa gireceğiz. 3 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Dönüşümüz ise 13 Ocak olacak. İlk devrede teknik kadro, oyuncularımız, başkan ve yönetim kurulumuzun gösterdiği emeğin karşılığını aldık. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan futbolcularımızın ailelerine de teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.