Ankara

Terör Mağdurları Derneği'nden Başkan Acehan’a teşekkür

10:19 15 Ocak 2018
Terör Mağdurları Derneği'nden Başkan Acehan’a teşekkür

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Avan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin 64 şehidinin anısını yaşatmak için yaptırılan "Şehitler Çeşmesi" için Başkan Acehan’a teşekkür etti.

Vatanı için canlarını seve seve veren şehitlerin hatıralarının güzel bir eserle ilçede yaşatıldığını ifade eden Avan, şöyle devam etti:

"Başkanımız göreve geldiği günden bu yana, her zaman bizlere destek olmuş, yanımızda yer almıştır. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Başkanımıza ne zaman ulaşmak istesek veya bir talebimizi iletsek, sağ olsun bizleri asla kırmadı ve bizim taleplerimize çözüm bulmak adına çaba sarf etti. Yine başkanımız bizim isteğimizi kırmayarak ilçeye çok güzel kalıcı bir eser kazandırdı. Bölücü terör örgütüyle silahlı çatışmada, mayınlı saldırıda, kaçakçılarla mücadelede, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ve buna benzer örgütler ile girilen çatışmalar sonucu şehit olan asker ve polislerimizin anıları ilçemizde en güzel şekilde yaşatılmaktadır. Başkanımız Tuncay Acehan’a ve ekibine Çubuklu şehit aileleri adına çok teşekkür ederim."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acehan ise "Bu vatan için canlarını feda eden evlatlarımıza ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Onlara ve onların bizlere emaneti olan ailelerine ne yapsak azdır. Sizlerin de desteğiyle güzel bir eseri ilçemize kazandırmanın kıvancını yaşıyoruz." dedi.

Acehan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz topraklarda yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğine sayısızca saldırılar gerçekleşti, iç ve dış mihraklar tarafından planlar kuruldu. Cenab-ı Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan olarak Türkiye Cumhuriyetimiz dimdik ayakta durmaktadır. Milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Çünkü milletimiz daima ülkesine sahip çıkarak vatanı uğrunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Zeki Avan, Başkan Tuncay Acehan’a plaket verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.