Ankara

Çubuk’ta "Şehir Buluşmaları Projesi" yapıldı

10:32 19 Ocak 2018
Çubuk’ta "Şehir Buluşmaları Projesi" yapıldı

Ankara'nın Çubuk İlçesinde "Şehir Buluşmaları Projesi" yapıldı.

Çubuk Belediye Meclis Salonunda düzenlenen programa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Muhtarlar Dernek Başkanı Abdullah Esre, dernek başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Acehan, konuşmasında, toplantıdaki amaçlarının dünyada, Türkiye'de ve ilçedeki meselelerin doğru biçimde, şehirde konuşulması olduğunu söyledi.

Konuşmasının devamında yapılan yerel hizmetler hakkında da bilgi veren Acehan, şöyle devam etti:

"Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de güzel hizmetler yapılıyor. Bugün belediye binamızın, lojistik merkezimizin, çifte hamamımızın, kapalı pazarımızın, kültür merkezimizin, gençlik merkezimizin, canlı hayvan pazarımızın inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah yakın bir zaman da Atatürk Mahallemizde yüzme havuzu yapmak için bir çalışma başlatacağız.

Kültür merkezi için de çalışmalar başladı, inşallah onu da büyükşehir belediyemize yaptıracağız. Tabi bunların içerisinde en önemli hizmet ise Çubuk Çayı vadisinde yaptıklarımızdır. Yaptığımız diğer hizmetler belki belirli yıl sonra unutulur ama Çubuk Çayı vadisi yüzyıllarca varlığını koruyacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.