Ankara

MHP’lilerden Mehmetçiğe kan bağışı desteği

18:12 24 Ocak 2018
MHP’lilerden Mehmetçiğe kan bağışı desteği

MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla kan bağışında bulundu.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasında konuşan MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya, Afrin'de mücadele eden askerlere destek olmak istediklerini belirterek, bu nedenle "Bir kan da sen ver" sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ülkesini ve milletini seven fertler olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını vurgulayan Çankaya, "Askerlerimiz seve seve canlarını feda ederken, biz de burada kan vermeden duramazdık. Bütün kanımız fedadır vatanımıza milletimize. Bu operasyondan da Mehmetçiğimiz alnın akıyla sağ salim dönecektir. Milletimizin, vatanımızın birliğini, dirliğini ve güvenliğini sağlayarak, hainlere, PKK sevenlere herkesin haddini bildirecektir." diye konuştu.

Çankaya, kampanyaya yaklaşık 100 kişinin destek verdiğine işaret ederek, tüm ilçe halkını duyarlı olmaya davet etti.

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç da ilçe olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülkenin güvenliği için Afrin'de düzenlediği "Zeytin Dalı Harekatı"na destek olduklarını söyledi.

Duyarlı davranışlarından dolayı MHP İlçe Teşkilatına teşekkür eden Koç, "Bir kişinin bile burnunun kanamadan gelmesini diliyoruz ama yine de ülkemizin kan stok seviyesini takip eden, Sağlık Bakanlığı denetimindeki Türk Kızılayı, operasyon için gerekli kan stoklarını tedbir amaçlı oluşturuyor." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.