Ankara

Çubukta şehir buluşmaları

12:54 26 Ocak 2018
Çubukta şehir buluşmaları

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, şehir buluşmaları kapsamında mahalle sakinlerini ağırladı.

Acehan sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlarla istişare toplantılarına devam ediyor.

Bu hafta şehir buluşmaları programı kapsamında Esenboğa, Güldarpı, Yenice ve Kızılca mahallelerinin sakinlerini ağırlayan Acehan, vatandaşlarla sorunları ve yapılan yatırımları değerlendirdi.

Bölgedeki sorunların çözümü noktasında Büyükşehir Belediyesinden daha çok destek alacakları bir döneme girdiklerine inandığını ifade eden Acehan, "İnşallah kısa sürede alt yapı ve yol gibi sorunları işbirliği içinde çözeceğimize inanıyorum." dedi.

"Büyükova Projesi" Çubuk'ta da uygulandığını hatırlatan Acehan, şunları kaydetti:

"Bu proje özellikle Cumhurbaşkanımızın üzerinde durduğu bir proje. Ankara'da kaybedilmiş tarım arazilerinin yeniden kazanılması için yapılan bir projedir ve 7 büyük ovayı ilgilendiriyor. Arazi toplulaştırma kararı ise Türkiye'de ki seçilmiş 144 büyük ovayı ve Ankara'da ki 7 büyük ovayı ilgilendiriyor. Bütün parçalanmış verimli tarım arazilerinin yeniden tarıma sunulmasını sağlayacak bir projedir."

AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş da Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, şöyle konuştu:

"Ülkemizin yurt dışında yürüttüğü operasyon olmasına rağmen, burada hizmetler hiç aksamdan devam ediyor. Bu ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu göstermektedir. Biz de ilçemiz için gerek büyükşehir nezdinde, gerekse hükumet nezdinde, gerek bakanlıklar nezdinde yapabileceğimiz bütün hizmetleri takip ediyoruz. Tüm arkadaşlarımızla birlikte en iyi hizmetleri almak için çalışıyoruz."

Kızılca Mahallesi Muhtarı Orhan Gülle ise gerçekleştirilen istişare toplantılarının olumlu geçtiğini dile getirdi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.