Ankara

Gölbaşı Belediye Meclisi toplandı

20:41 05 Şubat 2018
Gölbaşı Belediye Meclisi toplandı

Gölbaşı Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında toplanan Gölbaşı Belediye Meclisi, gündem dışı olarak Zeytin Dalı Harekatı’nı ele aldı.

CHP Grup Başkanı Bülent Elikesik ve MHP Grup Başkanvekili Ali İhsan Güçlü, söz alarak harekatın milli birlik mücadelesi olduğunu belirterek, yanında olduklarını kaydettiler.

Toplantıda daha sonra gündem maddelerine geçildi.

Belediye Başkanı Duruay, Gölbaşı Belediyesi tarafından Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve çevresinde yer alan okulların taşınarak mevcut alanın park ve meydan yapılmasına yönelik Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü'ne ilişkin meclise bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Gölbaşı’nda daha önce yapılan imar çalışmalarında okul alanlarımız oldukça kısıtlı, yapılan yerler de çok hisseli olarak yapılmış. Biz onunla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Özellikle ilk ve okul öncesi eğitim veren okulları şehrin merkezinde kalmak şartı ile yapacağız. Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ise bir Anadolu Lisesi, Ankara’nın çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler var. Gölbaşı’nda da gelen var ama geneli Ankara’da ve taşımalı eğitim veriliyor.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.