Ankara

Belediye Başkanı Ak, yerel gazetecilerle buluştu

19:14 24 Şubat 2018
Belediye Başkanı Ak, yerel gazetecilerle buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği üyeleriyle toplantıda bir araya geldi.

Ak, ilçedeki bir kafeteryada buluştuğu gazetecilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Keçiören'in Çankaya'dan sonra Ankara'nın en büyük ilçesi olduğunu belirten Ak, ilçede fabrikanın bulunmadığını, bu nedenle bölgelerinden çok sayıda insanın çalışmak için diğer ilçelere gittiğini kaydetti.

Ak, Zeytin Dalı Harekatı'na herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu operasyona sonsuz desteğimizi iletiyoruz. Bir yardım tırımız sınırı geçti ve oradaki kamplarda kalanlara yardım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirilecek. Herkesin yapabileceği bir şey vardır. Mehmetçiğe ve sınırın diğer taafından gelip yardıma muhtaç olan insanlara destek bakımından çok sayıda kurum ve kuruluş elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu nedenle o harekatın ben millet nezdinde de büyük bir destekle devam ettiğini görüyorum. Bizim birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım."

Ak, çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddet konularında ise "Bu konuların Türkiye gündeminde hiç olmaması gerekir. Dinimiz ve örfümüz zaten bütün bunları yasaklayan bir inanışa sahibiz. Bu konularda sıfır toleranslı olmamız gerekir." dedi.

Yerel gazetecilerin mesleki zorluklarının da farkında olduğunu vurgulayan Ak, bir arada olduğu gazetecilere çalışmalarında başarı diledi.

Toplantıya, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.