Ankara

Eski HAVELSAN Genel Müdürü Yamaç, milletvekili aday adayı oldu

16:49 27 Nisan 2018
Eski HAVELSAN Genel Müdürü Yamaç, milletvekili aday adayı oldu

Eski Havelsan Genel Müdürü Sadık Yamaç, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yamaç, bir dernekte düzenlediği basın toplantısında, Çubuklu olduğunu ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmek için milletvekilliğine aday adayı olduğunu söyledi.

Hemşehrilerinden destek isteyen Yamaç, "24 Haziran hadisesi bir seçim değil, varoluş meselesidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak için milletvekilliğine aday adayıyım. Aynı zamanda bugüne kadar hiç milletvekili çıkartmayan bölgemize de sahip çıkmak ve en iyi şekilde mecliste temsil etmek istiyorum." dedi.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bulunduğu görevlerden de bahseden Yamaç, "Benim bugüne kadar uğraştığım alan iş bilişim ve savunma sanayi. Biz bu alanda bir şeyler yaptıkça birileri rahatsız oluyor. Bunun için de üzerimize geliyorlar. Artık ya vatan eksenindeyiz, ya da çok uluslu senaryoların eksenindeyiz. Çubuk her zaman milli hassasiyetleriyle alakalı üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmiştir. İnşallah bundan sonra da yerine getirmeye devam edecektir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.