Ankara

TESK Genel Başkanı Palandöken:

10:53 10 Mayıs 2018
TESK Genel Başkanı Palandöken:

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın e-ticarette var olması, ürünlerini satabilmesi ve büyüyebilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan tüm platform çalışmalarını desteklediklerini ve kısa zamanda hayata geçmesini beklediklerini bildirdi.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, gelişen teknolojiyle birlikte e-ticaretin de her geçen yıl hızla büyüdüğünü ifade etti.

Esnafın olmadığı bir ekonomi ve ticaret alanının düşünülemeyeceğinin altını çizen Palandöken, alışverişin sanal ortamda yapılmasının, reklam ve pazarlamanın yanı sıra perakende sektörü için de çok etkili olduğuna dikkati çekti.

Palandöken, işletmelerin ayakta kalmak için çağa ayak uydurmak zorunda olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Buna da en çok esnafın dahil olması gerekiyor. Esnafın e-ticarette var olması, ürünlerini satabilmesi ve büyüyebilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan platform çalışmalarını destekliyor ve kısa zamanda hayata geçmesini bekliyoruz. Çalışmalar bittiğinde ilk etapta esnafın yüzde 10’u e-ticarette varlığını sürdürmeli."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.