Ankara

AK Parti'nin Bayburt mitingi

15:29 13 Haziran 2018
AK Parti'nin Bayburt mitingi

Maliye Bakanı ve AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "Dosta düşmana karşı Cumhur İttifakı'nın zaferinin merkezi Bayburt olacak." dedi.

Ağbal, partisince Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitingde, AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'dan önce kürsüye çıktı.

Bayburt'un her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin yanında yer aldığını belirten Ağbal, yerli ve milli bir dava söz konusu olduğunda Bayburt'un her zaman adını en üste yazdırdığını söyledi.

Bayburt'un önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran'da da kendilerini rekor düzeyde destekleyeceğine inandığını dile getiren Ağbal, şöyle konuştu:

"Bayburt'ta birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı olarak AK Parti kadroları, Milliyetçi Hareket Partisi kadroları, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'nin etrafında kenetlendik. Dosta düşmana karşı Cumhur İttifakı'nın zaferinin merkezi Bayburt olacak. Bayburt, hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Hizmetlerin en fazlasını hak ediyor. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır."

Bundan sonra da Bayburt'a hizmet etmeye, Bayburt için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Ağbal, "Bunun için size söz veriyoruz. AK Parti kadroları olarak hep birlikte sizin yanınızdayız. Bu meydandan bugün yapacağınız haykırış, Türkiye'ye, dünyaya, mazlumlara güçlü bir ses olacak inşallah." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.