Ankara

Tanju Çolak'tan nikah şahitliği

14:26 01 Temmuz 2018
Tanju Çolak'tan nikah şahitliği

Eski milli futbolcu ve gol krallarından Tanju Çolak, Ankara'da açtığı Tanju Çolak Sosyal Tesisleri'nde isteyen çiftlere nikah şahitliği yapıyor.

Tanju Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Esentepe'de açtığı sosyal tesislerin çok başarılı bir proje olduğunu belirterek, evlenmek isteyen çiftleri tesislerine beklediğini söyledi.

Tesislerin yapıldığı yerin kentsel dönüşüm içinde olduğunu ve yeni binalar arasında yer aldığını dile getiren Çolak, "Tesisimiz içinde yer alan Kral Düğün Salonu'nda evlenen ve şahitlik yapmamı isteyenlere şahitlik yapıyorum. Dünkü nikahta çiftin isteği üzerine ilk şahitliğimi de yaptım. Hatta çiftlerimiz, hangi takımı tutuyorlarsa, tüm takım oyuncularının imzaladığı forma hediye ediyorum." dedi.

Tanju Çolak, tesis içinde düğün salonunun yanı sıra kadın ve erkeklere özel hamam da bulunduğunu vurgulayarak, "Tesisimiz içinde yer alan iki de halı sahamız var. Bu sahalarda 160 çocuğa ücretsiz futbol eğitimi veriyoruz. Tuncay Köseoğlu ve kardeşim Yücel Çolak, bu çocukların antrenörlüğünü yapıyor. Çocuklarımızı, hafta içi günde üçer saatten antrenmanlara dahil ediyoruz. Bu güzel çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmenin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu kardeşlerimize biraz olsun katkı sağlayabilmek tek amacımız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.