Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesinden 15 Temmuz'a özel program

14:56 12 Temmuz 2018
Ankara Büyükşehir Belediyesinden 15 Temmuz'a özel program

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Kızılay Milli İrade Meydanı'nda düzenleyeceği programın hazırlıklarına başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" için düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak Kızılay Milli İrade Meydanı'nda buluşmaya davet etti.

Meydana kurulacak sahnede, gaziler o gece yaşadıklarını anlatacak, dev ekranlardan milletin yazdığı kahramanlık destanına ilişkin filmler gösterilecek.

Kızılay Milli İrade Meydanı'nda 15 Temmuz Pazar günü saat 21.00'de başlayacak programda şehitler dualarla anılacak.

- 15 Temmuz'da ulaşım ücretsiz

Vatandaşların aileleriyle etkinliklere daha kolay ulaşımı için EGO otobüsleri, metro ve Ankaray, 15 Temmuz Pazar günü saat 14.00 ile 16 Temmuz Pazartesi saat 04.00 arasında ücretsiz hizmet verecek.

Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi, hain darbe girişiminde 15 Temmuz'da Başkent sokaklarında yaşananları ve milletin kahramanlık destanını anlatan fotoğraf karelerini içeren sergiler açacak. Ulus Heykel, Zafer Çarşısı ve Kızılay Metro'da açılacak sergiler, hafta boyunca açık kalacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.