Ankara

"15 Temmuz'u Unutma ve Unutturma Programı"

16:58 18 Temmuz 2018
"15 Temmuz'u Unutma ve Unutturma Programı"

AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, "FETÖ'cüler dünyanın neresine kaçarsa kaçsınlar, hangi ine girerse girsinler, bu millet ve devlet onları o girdikleri inlerden bulacak, çıkartacak, adaletin karşısında yargılayacak ve hesap soracak." dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası tarafından FETÖ'nün hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ikinci yılı dolayısıyla sendika genel merkezi konferans salonunda "15 Temmuz'u Unutma ve Unutturma Programı" düzenlendi. Programa AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Genel Başkanı Mustafa Toruntay ile Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Arslan ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin nesiller boyunca anlatılacağını, milletin basiretli ve asaletli durarak vesayet odaklarına hiçbir şekilde boyun eğmediğini bir kez daha göstermiş olduğunu dile getirdi.

15 Temmuz'da bayrağına, devletine ve milletine sadık olan milletin, çocuklarının geleceğine ve ülkesine sahip çıkmak için meydanları doldurduklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Biz ülkemizin bir karış toprağını, çocuklarımızın küçücük bir umudunun kaybolmaması için aynı zamanda bütün mazlum coğrafyanın bir umudu olan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet dik durması için kanlarımızdaki asil kanla bu terörist gruplara bundan önce olduğu gibi bundan sonrada dimdik durarak ülkemizi en iyi şekilde savunacağız. FETÖ'cüler dünyanın neresine kaçarsa kaçsınlar, hangi ine girerse girsinler, bu millet ve devlet onları o girdikleri inlerden bulacak, çıkartacak adaletin karşısında yargılayacak ve hesap soracak. Aynı zamanda hakkın karşısında da hesap verecekler, bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak. O anaların gözyaşı çocuklarının suçlularının her biri bulunana kadar milletçe ve devletçe bu mücadele devam edecek."

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Genel Başkanı Mustafa Toruntay da Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılmış 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak için her sene program gerçekleştireceklerini bildirdi.

Türk milletinin tankların ve tüfeklerin önüne çıkarak göğüslerini siper ettiklerine dikkati çeken Toruntay, "Bundan sonraki süreçte nereden gelirse gelsin, PYD, PKK, FETÖ ve DEAŞ gelsinler. Bugünkü iktidarımızla Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepsi bitmiştir. Kim neyi desteklerse desteklesin bundan sonraki süreçte artık bizde birliğimize ve bütünlüğümüze yönelik yapacağımız duruşlarımızla bu sürece katkı vereceğiz." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.