Ankara

Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada yeni görüntüler

09:15 08 Şubat 2019 4 Yorum Var
Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada yeni görüntüler

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in 29 Mayıs 2018'de Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirdiği olayla ilgili sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Plazanın güvenlik kamerasından elde edilen görüntüde, Çet'in pencereden düşmesinden hemen sonra sanıklar Aksu ve Akand, rezidanstan çıkıp aşağıya inmek üzere asansörlerin bulunduğu bölüme geçiyor.

Odadan çıkıp asansör beklerken sanıklardan Akand'ın çömeldiği, Aksu'nun ise sigara yaktığı görülüyor. İki sanığın hararetli şekilde konuşması da güvenlik kamerasına yansıyor.

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs 2018'de Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Sanıkların "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesinde dün başlanmıştı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar eşkiya dolu okullar haydut yetiştiriyor.Kızlar böyle bir ortamda kurtların sofrasında bir meze oluyor.Herkes kızına çocuğuna sahip çıkmalıdır.Elin sapığımı senin kızına acıyacak.Vallahi dinin olmadığı yerde her şey olur.Yazık değilmi gencecik hayallleri olan bir genç kız gitti.Ebeveynler kızlarına sahip çıkmalı onları dışarıdaki tehlikelere karşı uyarmalıdır.Çünkü zaman kötü zamandır.
    Cevapla
  • cabir 5 yıl önce Şikayet Et
    pembelinin kafası güzel
    Cevapla
  • ademoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Özgür birey ve özgür nesil propaganda sı yapılan bir ülkede sadece sonuca bakarız ve kibrit çöpünün arkasındaki ormanı göremeyiz elbet. O şuçlu bu suçlu peki gecenin o saatinde bu ölen çocuğun orada ne işi varı sorgularsan ben gerici yobaz çağdışı tutucu örümcek kafalı olurum. Sizler aydın çağdaş ilerici medeni oldunuz peki niye şikayet ediyorsunuz.
    Cevapla
  • uyuma 5 yıl önce Şikayet Et
    seni anlamzlar. kulak, göz kulak kalp mühürlü.
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    karabulut cinayetinden sonra belki yüzlerce vaka yaşandı ,bu gençlik nereye gidiyor yazık değil mi bunlara bu nasıl bir hayat,zina suç sayılmadığı,avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde gençlerimiz adete coşmuştur.aile bitti ,gençlik bitiyor sebep olanlar ne yapacak bilemiyorum.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    neresinden tutsak elimizde kalır? Bu olayda bir doğru bile yokki yanlışları yazmaya uğraşalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.