Ankara

Husumetli olduğu arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı

09:06 17 Nisan 2019 2 Yorum Var
Husumetli olduğu arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı

Ankara'da husumetli olduğu arkadaşı Cemal Oğulcan Gençağa’yı (26) sokak ortasında öldüren Cemil Semih Altıok (22), saklandığı evde yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Altıok tutuklanırken, kaçmasına yardım ettiği belirtilen 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 19 Mart gecesi Altındağ ilçesindeki Sakalar kavşağında meydana geldi. Husumetli olduğu ve bir süredir görüşmediği yakın arkadaşlar Cemal Oğulcan Gençağa ile Cemil Semih Altıok, yol üzerinde karşılaşarak tartıştı. Tartışmanın ardından eve gidip yanına aldığı silahla geri dönen Altıok, eski arkadaşına ateş ederek öldürdü. Gençağa, vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybederken Altıok, taksiyle kaçtı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemil Semih Altıok’un Mamak ilçesi Zirvekent Mahallesi’ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Polis ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, Cemil Semih Altıok yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda, şüphelinin olayda kullandığı silah ile birlikte 35 mermi ele geçirildi.

Hırsızlık, yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak, mala zarar vermek gibi suçlardan toplam 27 kaydı bulunan Cemil Semih Altıok’un, 4 ayrı suçtan da arandığı saptandı.

KAÇMASINA YARDIM EDEN 6 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Cinayet Büro dedektifleri, Cemil Semih Altıok’un olay yerinden kaçmasına ve saklanmasına yardım eden kişilere yönelik yaptığı çalışmada, taksi şoförü Birol G., şüphelinin yengesi Özlem B., saklandığı evi temin eden Mehmet Can H., Güngör A. ve Mehmet V.'yi de, ‘Suçluyu kayırma ve yardım etmek’ suçlarından gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Emniyetteki ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul eden Cemil Semih Altıok ile kendisine yardım eden 6 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cemil Semih Altıok tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Şüpheli mi katil mi?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kıydın cana cani hapiste geber git
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.